Meesterproef/PWS

Team: Thijmen en ik

Opdrachtgever: Audi

Opdracht: Wij moesten zelf een gewaagde opdracht vinden om uit te voeren. En omdat ik veel naar auto’s keek op social media had ik een idee om iets met auto’s te doen. Voor het PWS hebben we onderzoek gedaan naar de aerodynamica die op een auto werkt. Daarbij speelt duurzaamheid en milieu vriendelijkheid een grote rol.

Oplossing: Daarom hebben we bedacht om een nieuw, duurzaam en elektrisch design te maken voor Audi. Voor het eindproduct hebben we sketch-up gebruikt. Sketch-up zelf was lastig om mee aan de slag te gaan namens de onvoldoende ervaring. Maar toch hebben we 2 designs kunnen toveren. En met dit simpel lijkende design willen we Audi op de vingers tikken om te zorgen dat er in de toekomst meer van dit soort duurzame en elektrische auto’s komen. We hadden ook graag nog een paar van onze piepschuim gemaakte auto designs willen testen in de windtunnel van de HVA, maar kwamen er niet aan toe door corona.

Vaardigheden: Ik heb geleerd dat hoe een auto bestuderen een stuk lastiger is dan gedacht. Dat sketch-up totaal geen fijn 3d modelering programma is. Dat Audi een top bedrijf is waar ik misschien later wel een auto van wil gaan kopen (elektrisch).

Gepubliceerd door melletechnology

Lekker technische dingen aan het doen op het technasium!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: