Station van de Toekomst

Team: Finn, Jaap, Fygo en ik

Opdrachtgever: Eureka Cup = Prorail

Probleem: ProRail had ons uitgedaagt om een nieuw treinstation te ontwerpen die zo efficiënt mogelijk zou functioneren en die de reiziger een zo prettig en veilige mogelijke doorreis ervaring te bezorgen

Oplossing: Wij hadden een heel treinstation ontworpen op Minecraft. Wat anders was aan dat ontwerp in vergelijking tot andere ontwerpen is natuurlijk dat ie op Minecraft gebouwd was. Wat ook anders was dat we de poortjes aangepast hadden zodat de reizigers zich meer zouden verdelen over de verschillende wagons door naar een bepaald aantal mensen per keer in een wagon te laten. Dit zorgde voor meer efficiëntie en een veiligere reiservaring omdat mensen zich dan niet door één opening hoeven te proppen. Met dit idee hadden we de meeste aantal stemmen gekregen van de school wat uiteindelijk leidde dat we naar de Eurekacup mochten. Zelf konden we helaas niet aanwezig zijn op de Eurekacup maar een aantal andere scholieren hadden het voor ons gepresenteerd, er was alleen één probleem en dat was dat er geen wifi was in het gebouw en dus kon ons project niet gepresenteerd worden.

Vaardigheden: Ik heb veel van treinen geleerd en ook van stations en de logica die achter die stations zitten met bijvoorbeeld restaurants.

Gepubliceerd door melletechnology

Lekker technische dingen aan het doen op het technasium!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: